Louis Vuitton på Villa Copenhagen

VIP -begivenheder kræver et elegant strejf og streng opmærksomhed på detaljer, og den sagnomspundne Louis Vuitton er ikke fremmed for vanskelighederne ved at være vært for sådanne begivenheder. Vi lærte dette for nylig, da vi arbejdede med dem til en dejlig aftenbegivenhed på Villa Copenhagen-hotellet.

Rammerne på Villa Copenhagen var den perfekte blanding af moderne skandinavisk og neo-barok arkitektur, der fusionerede en dansk arv med den spændende tilstedeværelse af skandinavisk design. Til denne begivenhed besluttede vi at gå med en udsøgt kalligrafi -stil, der hyldede omgivelserne.

Til ære for luksusbegivenheden og de smukke rammer har vi derfor udviklet en kalligrafi -stil, som vi kalder "Villa". Som ved alle arrangementer, vi deltager i, håbede vi på at give gæsterne den bedst mulige oplevelse, en følelse af at de er værdsat, og at nogen tog sig tid til at skrive deres bordkort eller invitation. Heldigvis modtog vi et par kommentarer om den smukke kalligrafi, og det gør hele forskellen for os, og hvorfor vi gør, hvad vi gør.

Mange tak til LV Nordics -teamet for at give os mulighed for at gøre vores til at skabe en magisk aften.

Smukt opsat på Villa Copenhagen til Louis Vuitton -middag med Copenhagen Calligraphy -kortFotokredit af Villa Copenhagen

Smukt opsat på Villa Copenhagen til Louis Vuitton -middag med Copenhagen Calligraphy -kort

Fotokredit af Villa Copenhagen

Kalligrafi skrevet bordkort, der pynter et bord ved VIP -middagen

Kalligrafi skrevet bordkort, der pynter et bord ved VIP -middagen

Louis Vuitton lædermærke og Copenhagen Calligraphy kort på Villa CopenhagenFotokredit af Mrs. Cath Danneskiold Samsøe

Louis Vuitton lædermærke og Copenhagen Calligraphy kort på Villa Copenhagen

Fotokredit af Mrs. Cath Danneskiold Samsøe

 
Previous
Previous

Pen made of glass, paper made of stone?

Next
Next

Louis Vuitton at Villa Copenhagen