Polterabend som ingen andre

Polterabend er en kæmpe ting!

Og hver brud skal føle sig speciel og have det sjovt med sine venner.

Det ved vi, og derfor har vi et særligt kalligrafipolterabendværksted!

Vi har erfaring med grupper på 4-35 polterabend gæster forskellige steder i København og spahoteller og steder rundt omkring i Danmark.

polterabend -scenario fra et par måneder siden:

Damer ankommer til et eksklusivt sted på Nyhavn, der er en velkomstdrink og flasker Prosecco i isspande, smukke blomsterarrangementer i lyserød, nogle lys, makroner med spiselige kronblade, og hver har et kalligrafisæt på bordet.

Efter en velkomstdrink får vi en smag af kalligrafi i et kortere værksted, mens vi chatter lidt og nipper til bobler, og efter en times tid med at lære det grundlæggende, laver hver deres eget kalligrafi brev - det kan være til en elsket, eller et ønske til den kommende brud.

Under polterabend er der en fotograf, der tager billeder af dig, hvis du vil!

Som en storslået finale får hver sin stemplet sit brev - voksstempel kan være initialer til bruden og brudgommen, eller datoen for polterabend - kalligrafi er din østers, og du vil alle huske dette for altid.

 

Vi har flere steder, som vi anbefaler - steder i centrum, så det er let for dig at fortsætte din fest, spahoteller, fantastisk dekorerede småkager, macarons og dessertkok, blomsterstudie, fotografer, balloner ...

Disse er for en ekstra omkostning, samt nogle dele, der kan tilpasses på værkstedet.

Baseret på dine ønsker og antal gæster anbefaler vi at booke ca. 3 timer.

Kontakt mig her, fortæl mig om dine idéer, så gør vi det perfekt!

kærlighed+ballon+lyserød.png
 
Previous
Previous

Kids Private Calligraphy Party

Next
Next

Bachelorette Unlike Other