Maksimering af sæsonsalg for vin- og spiritusforhandlere

Hvis du er en vin- og spiritusforhandler, ved du vigtigheden af ​​at maksimere dit sæsonmæssige salg. jul, valentinsdag, påske. Det er de tidspunkter, hvor vi skal gå den ekstra mil for at fange kundernes opmærksomhed og få dem til at vælge os at handle med.

Ved at gøre brugerdefinerede graveringer til en del af din feriesalgsplan, giver du ikke kun en fremragende værdiskabende service til kunderne, men du giver dem også en grund til at vende tilbage til dig år efter år.

Ved at tilpasse flasken med vores trænede hænder og et graveringsværktøj giver vi kunderne en varig souvenir at værdsætte og dele. Det er en ret grundlæggende, men næsten universel sandhed: folk elsker at se deres navne på noget.

Opsætningen er enkel: Vi bringer vores udstyr direkte til din butik og laver en "Pop-up" opsætning, og når dine sælgere giver kunderne besked om, at de kan få en gratis gravering med deres køb, vil kunderne elske det og række ud efter en virkelig mindeværdig flaske til at gravere og personliggøre.

Kontakt os nu for at begynde at planlægge dit arrangement.

Previous
Previous

Omega, James Bond og kalligrafi

Next
Next

Den ene SKAL-have til Wine & Spirits arrangementer