Dip pen spidser

Hvad er de bedste dip pen spidser til kalligrafi? Der er så mange - de adskiller sig i elasticitet, form og materiale.

Dip pen spidser af metal er den bedste måde at skabe de streger, der er nøglen til Copperplate, Spencerian og andre spidse penkalligrafi. Afhængigt af dit projekt og det ønskede resultat vil tykke nedadgående strøg drage fordel af en fleksibel spids, mens subtil linjevariation er bedst egnet til stivere spidser. Dip pen spidser er lavet af rustfrit stål og vil med tiden blive slidt. Udskift dem, når hårgrænserne bliver for tykke, når de er deforme.

Speedball nr. 512 er perfekt til begyndere eller dem, der ønsker mere kontrol over spidsen. Den balancerer fleksibilitet med konsistens og er nemmere at bruge i lange perioder. Vi anbefaler at bruge nr. 512 til mere subtile former for kalligrafi, såsom Copperplate.

Du finder altid Brause 361 Spids blandt de andre - den ser bare anderledes ud. Den er meget større, og belagt med mørkeblå - også kaldet Blue Pumpkin, den er dejlig fleksibel, god til de fleste projekter. Spidsen rummer også en god mængde blæk på grund af dens større størrelse, så det er ikke nødvendigt at dyppe så ofte.

Den elskede G Spids er teknisk set en spids til at tegne tegneserier og manga, men den er også fantastisk til kalligrafi med spids penne. Den rummer nok blæk, den er responsiv, men ikke for fleksibel, så den hjælper begyndere, der ikke er i stand til at kontrollere trykket så godt endnu.

Titanium-versionen er min favorit for dens holdbarhed og meget nemmere rengøring!

Previous
Previous

Copenhagen Calligraphy i Forbes

Next
Next

Kongelig behandling på 3 sprog