Chanel T-shirt kalligrafi LIVE

Chanel var vært for en storslået begivenhed for omkring 200 gæster i København - og for at tilføje et sjovt, men elegant aspekt, blev vi bedt om at oprette live kalligrafistationer på stedet.

Ideen var at give hver gæst en hvid t-shirt af høj kvalitet af biobomuld i deres størrelse og lade dem bestemme, hvad de kunne lide at få kalligraferet på den, lige foran deres øjne.

For at få det til at ske, købte Anita t-shirts rundt omkring i København for at prøve forskellige typer tekstilpenne, og vaskede dem, strøg og vurderede, hvilke kuglepenne og t-shirts der holder og ser bedst ud efter vask.

Spol frem til begivenheden - 3 af vores kalligrafer på 3 separate pop-ups, og linjerne var uendelige! Kunderne elskede det. Hver besked var speciel og anderledes, og mange af gæsterne kendte ikke hinanden – det var med til at bryde isen, for de elskede at tale om deres t-shirt og hvad det betyder.

Vi blev indtil kl. 1, og alle havde det fantastisk. Tak fordi I inviterede os og vi sætter pris på vores langvarige samarbejde!

Previous
Previous

Den ene SKAL-have til Wine & Spirits arrangementer

Next
Next

L'Oréal 50 år